http://www.kolding-zoneterapi.dk/banner/banner2.jpg http://www.kolding-zoneterapi.dk/banner/banner6.jpg http://www.kolding-zoneterapi.dk/banner/banner1.jpg http://www.kolding-zoneterapi.dk/banner/banner3.jpg http://www.kolding-zoneterapi.dk/banner/banner4.jpg http://www.kolding-zoneterapi.dk/banner/banner5.jpg

Lidt om mig

Jeg hedder Anette H. Christensen, født i 1964, og bor i Sdr. Bjert sammen med min mand og 4 børn, hvor af 2 stadig bor hjemme.

Min interesse for det alternative kom efter, at mine børn havde kolik som små og græd meget. Jeg hørte om zoneterapi og prøvede det, hvilket endte ud i et effektivt resultat for mine børn.

Uddannet køkkenleder, og efter 6 år som køkkenassistent, blev jeg i 1992 dagplejer og var det frem til 2002.

I 2002 jeg blev færdig som zoneterapeut, og et kursus indenfor massage til nakke-skuldre-ryg-lænd-arme.

Siden 2003 har jeg haft klinik i Sdr. Bjert, samtidige med at jeg var ansat i slotssøbadets Wellness afdeling i Kolding. Her var jeg frem til 2007.

I 2007 afløste jeg den sidste som var med til at starte Kolding Zoneterapi op i 1991. Der har jeg nu været i 5 år, men har valgt at forsætter selv i min klinik i sdr. Bjert.

Jeg finder det spændende og udfordrende, og vil gerne være med til at kunne gøre en forskel, og tilrettelægge netop den behandling den enkel klient har brug for.

 

Kolding og Bjert Zoneterapi - Anette Christensen
Logon

© 2012 Kolding og Bjert Zoneterapi · Østerløkke 2 · DK-6091 Bjert · Telefon: +45 2612 2959 · Kontakt mig

Kolding Zoneterapi - Facebook - Anette Christensen
Stacks Image 14